Zakaj izpeljati nepremičninski posel preko posrednika ?

Odgovor:  Zaradi poznavanja tržnih razmer in izkušenj posrednika,  ki to dela profesionalno  vsakodnevno  in zagotovljene pravne varnosti in zavarovanja.   Pri odločitvi upoštevajte porabo  svojega časa  za  razgovore z   možnimi  strankami, stroške telefona, oglaševanja, urejanja pravnih  in drugih vprašanj.  Seveda je vaše sodelovanje še vedno potrebno, vendar  posrednik dela neko selekcijo in vas vodi skozi vse faze posla. Poslanstvo posrednika, je da  za prodajalca iztrži čim boljšo ceno, kupcu pa najde nepremičnino, ki ustreza njegovim željam in zmožnostim. Prihranite čas.  Na tak način speljan posel je tudi posredno odškodninsko zavarovan preko zavarovalne police nepremičninske družbe.

Zakaj izbrati vaše podjetje ?

Odgovor:  Zavedamo  se  pomena   pregovora » Čas je denar«.  Zato ponujamo celovit odgovor  na rešitev vaših  vprašanj: kaj, kje in po koliko,  kako financirati.  S svojo internet stranjo, oglaševanjem v medijih ter od maja 2021 kontakti in tehnologijo, ki jo omogoča skupina KELLER WILLIAMS Slovenia ter  lokacijo v centru mesta  smo pravi naslov za odmevno predstavitev  nepremičnine,  ki je predmet trgovanja.

Odnos naročnik – posrednik in kako pripraviti nepremičnino za trženje ?

Odgovor: Mora temeljiti na zaupanju. Posrednik  dela za vas v skladu z vašimi željami,  veljavno zakonodajo in  tržnimi razmerami s katerimi vas seznani.  Po domače  ne more se nekaj prodati po 100,  če se taka stvar prodaja po 80  ali obrnjeno zakaj bi prodajali po 80, če lahko po 100.  Odloča pa vedno naročnik.   Pri  zgradbah večjih vrednosti  priporočamo izdelavo cenitve. Posrednik skrbi za korektno izpeljavo posla  ter  pravno varnost.  Da lahko to počne mora vedeti  vse podrobnosti o nepremičnini in razpolagati z vsemi zahtevanimi dokumenti.  Pred ogledom naj bo nepremičnina urejena in pospravljena.

Iskanje nepremičnine

E-novice

Prijavite se na naše e-novice in enkrat na mesec vas bodo v Vašem elektronskem predalu čakale sveže novice.

Izdelava: Nepremičnine Si21