Predstavitev

Alenka Štepec

Alenka Štepec

PODJETJE

Smo družinsko podjetje, začetki poslovanja segajo v leto 1997.  Glavna dejavnost od  leta 2007 dalje je svetovanje in posredovanje v prometu z nepremičninami.  AJP d.o.o. je od same ustanovitve dalje član Združenja družb za nepremičninsko posredovanje (ZDNP) pri Gospodarski zbornici Slovenije in podpisnik Kodeksa dobrih poslovnih običajev v prometu z nepremičninami.

V želji biti še boljši se je podjetje maja 2021 pridružilo skupini KELLER WILLIAMS  SLOVENIA, ki je del največje nepremičninske družbe na svetu. Za nas nepremičnine niso le posel, so nekaj osebnega.  

Vodilo našega poslovanja  je  zadovoljna  stranka.  Z  Aktivnim, Jasnim ter Preudarnim  pristopom k delu  svetujemo in si prizadevamo za čim bolj optimalno uresničitev  Vaših ciljev.  Prodaja ali nakup nepremičnine je celovita zadeva, ki jo večina ljudi dela enkrat v življenju.  Izpeljava nepremičninskega posla  zahteva  poznavanje prava, davkov, upravnih postopkov, urbanizma, arhitekture  ter gradbeništva.  AJP, d.o.o.,  vam strokovno svetuje v skladu z  Zakonom o nepremičninskem poslovanju glede trenutnih tržnih razmer, vzpostavlja kontakte in sodeluje pri pogajanjih ter  izpeljavi posla.  Naš cilj je  ponuditi stranki odgovore na vsa odprta vprašanja tudi na ostalih  področjih, zato  vam pomagamo pri komunikaciji  s  specialisti na ostalih področjih kot so banke, leasing hiše, arhitekti.  Nudimo celovito rešitev na enem mestu  in vam tako prihranimo  vaš čas.     

S svojimi izkušnjami, znanjem in infrastrukturo  smo  tu, da upravičimo  vaše zaupanje.

Matična št. 1253352

ID št. za DDV: SI 45969418

Twitter pošlji na e-mail

Iskanje nepremičnine

E-novice

Prijavite se na naše e-novice in enkrat na mesec vas bodo v Vašem elektronskem predalu čakale sveže novice.

Izdelava: Nepremičnine Si21